در نخستین روزهای فرهنگ دیجیتال، جارون لنیر به شکلگیری چشماندازی از اینترنت به عنوان یک منبع عمومی کمک کرد که در آن، انسانها میتوانستند دانش خود را همرسانی کنند — اما از آن زمان، این چشمانداز را جنبه تاریک فرجام آن تسخیر کرده است: دستگاههای شخصی که زندگی ما را کنترل کرده، اطلاعات ما را رصد کرده و ما را تحریک میکنند. (آشنا به نظر میرسد؟) در این سخنرانی آیندهنگرانه، لنیر به بیان یک «اشتباه فجیع جهانی و بسیار مضحک» میپردازد که شرکتهایی مانند گوگل و فیسبوک در اوایل شکلگیری فرهنگ دیجیتال مرتکب شدند — و همچنین این که چگونه میتوانیم آن را به عقب برگردانیم. او میگوید: «ما نمیتوانیم جامعهای داشته باشیم که در آن برقراری ارتباط بین دو نفر، تنها از طریق تأمین مالی یک طرف سوم امکانپذیر باشد که میخواهد بر روی آنها تأثیر بگذارد.»
چگونه به بازسازی اینترنت نیازمندیم؟
۱۱ مهر ۱۳۹۷در نخستین روزهای فرهنگ دیجیتال، جارون لنیر به شکلگیری چشماندازی از اینترنت به عنوان یک منبع عمومی کمک کرد که در آن، انسانها میتوانستند دانش خود را همرسانی کنند — اما از آن زمان، این چشمانداز را جنبه تاریک فرجام آن تسخیر کرده است: دستگاههای شخصی که زندگی ما را کنترل کرده، اطلاعات ما را …
نوشتههای مرتبط:
در مقالههای قبلی ۶۵ نکتهی طراحی اسلاید و ایدههایی برای ارائه ذکر شد در ادامه نکات بعدی را ذکر میکنیم: ۶۶) عکسهای موجود در ارائه را با رنگ پوشش دهید یکی از مشکلاتِ افرادی که میخواهند اسلاید بسازند یا ارائه بدهند، پیداکردن عکس با سبکی پایدار است. یک راه آسان برای ادیت کردن عکسها برای پایداری …
“روی گولد”، معلم، و “کورتیس وانگ”، محقق، یک پیش نمایش کوچک از تلسکوپ جهانی مایکروسافت را نشان می دهند، که تصاویر را از تلسکوپها و ماهوارهها جمع آوری میکند تا منظره ای کلی و تعاملی، از جهان ما را بسازد.
با همراهی شما مخاطبان سایت، تعداد پاورپوینتهای ppt.ir ، به عدد ۱۰۰۰۰ رسید! با این حجم محتوا، هماکنون ppt.ir از لحاظ محتوایی شامل بیشتر از ۲۵۰ هزار اسلاید است و به یک مجموعهی محتوایی غنی تبدیل شده است. هماکنون با مشارکت مخاطبان ppt.ir، تعداد پاورپوینتهای سایت به سرعت در حال افزایش است. لازم به ذکر است …
0 دیدگاه برای “چگونه به بازسازی اینترنت نیازمندیم؟”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.