رسانه و شبکه‌های اجتماعی، علوم اجتماعی و جامعه‌شناسی، علوم انسانی و علوم اجتماعی، فیلم ارائه‌های جذاب

چگونه به بازسازی اینترنت نیازمندیم؟

۱۱ مهر ۱۳۹۷

در نخستین روزهای فرهنگ دیجیتال، جارون لنیر به شکل‌گیری چشم‌اندازی از اینترنت به عنوان یک منبع عمومی کمک کرد که در آن، انسان‌ها می‌توانستند دانش خود را همرسانی کنند — اما از آن زمان، این چشم‌انداز را جنبه تاریک فرجام آن تسخیر کرده است: دستگاه‌های شخصی که زندگی ما را کنترل کرده، اطلاعات ما را …

در نخستین روزهای فرهنگ دیجیتال، جارون لنیر به شکل‌گیری چشم‌اندازی از اینترنت به عنوان یک منبع عمومی کمک کرد که در آن، انسان‌ها می‌توانستند دانش خود را همرسانی کنند — اما از آن زمان، این چشم‌انداز را جنبه تاریک فرجام آن تسخیر کرده است: دستگاه‌های شخصی که زندگی ما را کنترل کرده، اطلاعات ما را رصد کرده و ما را تحریک می‌کنند. (آشنا به نظر می‌رسد؟) در این سخنرانی آینده‌نگرانه، لنیر به بیان یک «اشتباه فجیع جهانی و بسیار مضحک» می‌پردازد که شرکت‌هایی مانند گوگل و فیس‌بوک در اوایل شکل‌گیری فرهنگ دیجیتال مرتکب شدند — و همچنین این که چگونه می‌توانیم آن را به عقب برگردانیم. او می‌گوید: «ما نمی‌توانیم جامعه‌ای داشته باشیم که در آن برقراری ارتباط بین دو نفر، تنها از طریق تأمین مالی یک طرف سوم امکان‌پذیر باشد که می‌خواهد بر روی آن‌ها تأثیر بگذارد.»

0 دیدگاه برای “چگونه به بازسازی اینترنت نیازمندیم؟”

دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.

اولین دیدگاه را برای “چگونه به بازسازی اینترنت نیازمندیم؟” بنویسید.

نوشته‌های مرتبط:

نحوه ارائه‌

۲.تأثیر تنفس بر صدا و بیان: صدا به احساسات شما حساس بوده و حتی در برخی مواقع کاملا مسدود می‌شود تا بتواند بیان دامنه‌ای از احساسات شما را مانع شده یا پنهان کند. اگرچه ممکن است که بتوان به کمک تمرینات فیزیکی در صدا انعطاف ایجاد کرد، اما مردم نیز به صورت تدریجی و در …

علوم پایه

جان فرانسیس تقریبا سی سال دور زمین پیاده روی می کرده است. دور زمین را با پای پیاده یا قایق طی می کرده و پیام احترام به محیط زیست را به همه جا منتقل می کرده و ۱۷ سال از این مدت را حرف نمی زده است. ماجرایی خنده دار و تامل برانگیز همراه با …

سبک زندگی

در سن چهارده (۱۴) سالگی، در فقر و خشکسالی، یک پسر مالاوی آسیاب بادیی برای رساندن برق به خانهٔ خانواده اش ساخت. حالا در سن بیست دو (۲۲) سالگی، برای دوّمین دفعه ویلیام کامکوامبا سخنگوی TED (تد) است. در این صحبت هیجانی، با حرفهای خودش، داستان ابتکارش که زندگیش را تغییر داد می گوید.