آشپزی، سایر، فیلم ارائه‌های جذاب

آیا غذای خانگی می‌تواند دنیا را عوض کند؟

۳ مهر ۱۳۹۷

وقتی گاستون آکوریو در سال‌های ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمی‌کرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما می‌خواهد که ریشه‌های …

وقتی گاستون آکوریو در سال‌های ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمی‌کرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما می‌خواهد که ریشه‌های آشپزی خود را در آغوش بگیریم و دنیا را با غذاهایی که هر روز آماده می‌کنیم دگرگون کنیم.

0 دیدگاه برای “آیا غذای خانگی می‌تواند دنیا را عوض کند؟”

دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.

اولین دیدگاه را برای “آیا غذای خانگی می‌تواند دنیا را عوض کند؟” بنویسید.

نوشته‌های مرتبط:

پزشکی و سلامت

چگونه بیاد میاورید که خودرویتان را در کجا پارک کردید؟چگونه متوجه می شوید که در جهت صحیح در حرکت هستید؟متخصص علوم اعصاب بنام نیل برگس بر روی مکانیسم های عصبی که فضای اطراف مان را نقشه برداری می کند و اینکه چگونه آنها با حافظه و تصور نمودن مرتبط می شوند، مطالعه می کند.

روانشناسی و روانپزشکی

آیا با کنجکاو بودن نسبت به عادتهای بدمان می‌توانیم از شر آنها راحت شویم؟ جودسان بروئر، روانپزشک، به بررسی رابطه میان آگاهی و اعتیاد می‌پردازد– از سیگار کشیدن گرفته تا پرخوری عصبی و کلی چیزهای دیگر که می‌دانیم چقدر برایمان بد هستند اما باز انجامشان می‌دهیم. بیشتر درباره مکانیزیم شکل‌گیری یک عادت و کشف روش …

علوم مهندسی

آنا هرینگر، معمار، می‌گوید:«منابع زیادی وجود دارد که طبیعت به صورت رایگان در اختیار ما قرار داده است- فقط باید از حس خود برای دیدن آنها و از خلاقیت خود برای بهره‌مندی از آنها استفاده کنیم.» هرینگر از مصالح سنتی مانند گِل و بامبو برای ساخت سازه از چین تا سوئیس، بنگلادش و در دوردست‌ها …