وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای آشپزی خود را در آغوش بگیریم و دنیا را با غذاهایی که هر روز آماده میکنیم دگرگون کنیم.
آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟
۳ مهر ۱۳۹۷وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای …
نوشتههای مرتبط:
تایلر دویت، معلم علوم دبیرستان درباره ی یک برنامهی درسی مربوط به باکتریها فوق العاده هیجان زده بود (چقدر جذاب !) — و وقتی دید دانش آموزانش از آن متنفر هستند شوکه شد. مشکل کتاب مرجع بود: کاملاً غیر قابل درک بود. او معلم های علوم را فرا می خواند تا از شر اصطلاحات تخصصی …
“دیوید پُگ” ، مقاله نویس تکنولوژی در مجلۀ نیویورک تایمز، یک گلچین طنز آمیز کوچکی دربارۀ iTunes و جنگ بر سر دانلود موزیک را اجرا می کند، در این قطعه برخی کلمات “سانی و شِر”( Sonny Cher نوعی موسیقی پاپ ) و “ویلیج” (Village People گروه موسیقی ) وجود دارد.
جیل هاینریث غواص غار است که به اکتشاف آبراههای پنهان زیرزمینی در سرتاسر زمین می پردازد. در همکاری با زیستشناسها، اقلیمشناسها و باستانشناسها، هاینریث پرده از عجایب اشکال حیاتی برمیدارد که در برخی از دورافتادهترین مکانهای زمین زندگی میکنند و به محققان کمک میکند تا تاریخ تغییرات اقلیمی را بررسی کنند. در این سخنرانی مختصر، …










0 دیدگاه برای “آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.