وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای آشپزی خود را در آغوش بگیریم و دنیا را با غذاهایی که هر روز آماده میکنیم دگرگون کنیم.
آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟
۳ مهر ۱۳۹۷وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای …
نوشتههای مرتبط:
اعتماد شالوده همه کارهایی است که انجام میدهیم. اما وقتی از بین برود چه باید کرد؟ در سخنرانی آگاهی بخش، فرانسس فری، پروفسور مدرسه کسب و کار هاروارد، در یک دوره کوتاه و فشرده در باب اعتماد میگوید: چطور آن را بسازیم، از آن نگهداری کنیم و دوباره آن را بسازیم. چیزی که وی در …
آلن دباتن ایده هایمان در مورد موفقیت و شکست را می سنجد – و فرضهایی که بستر قضاوت بین این دو هستند را بررسی می کند. آیا موفقیت همیشه بدست می آید؟ شکست چطور؟ او شیوه ای شیوا و شوخ را برای گذر از ظاهر بینی می سازد تا لذت حقیقی را در کار مان …
ما در هر جای دیگری از کهکشان چگونه زندگی خواهیم کرد؟ بر روی زمین، منابع طبیعی برای ساخت سازهها فراوان هستند، ولی ارسال این مواد با خودمان در آن بالا به ماه یا مریخ بسیار سخت و هزینهبر است. با خاویر د کستلیر، کسی که طرحی اساسی برای استفاده از روباتها و خاک موجود در …
0 دیدگاه برای “آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.