وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای آشپزی خود را در آغوش بگیریم و دنیا را با غذاهایی که هر روز آماده میکنیم دگرگون کنیم.
آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟
۳ مهر ۱۳۹۷وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای …
نوشتههای مرتبط:
در این نمایش بلند پروازانه، نوازنده ناشنوا اولین گلنی[Evelyn Glennie] نشان می دهد چقدر گوش دادن به موسیقی فراتر و بیشتر از برخورد موج های صوتی به پرده گوشمان است.
بازیهای با رنگ بیو لوتو بینایی شما را آشفته می کند، اما آنها همچنین برای شما روشن می کنند که شما چه چیزی را بطور نرمال نمی توانید ببینید: مغز شما چگونه کار می کند؟ این سرگرمی، در ابتدا به احساس تطبیق پذیر بینایی شما می پردازد و نشان می دهد که چگونه فرگشت، بر …
“در صحبتی پر احساس، برنده جایزه مک آرتور ماجورا کارتر مبارزه خود را برای عدالت محیطی در برانکس جنوبی شرح می دهد- و نشان می دهد که چگونه محله های اقلیت در پی آمد قانونهای نا درست شهری بیشتر رنج می برند. “
0 دیدگاه برای “آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.