وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای آشپزی خود را در آغوش بگیریم و دنیا را با غذاهایی که هر روز آماده میکنیم دگرگون کنیم.
آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟
۳ مهر ۱۳۹۷وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای …
نوشتههای مرتبط:
جان دوئر در یک سخنرانیِ پراحساس دربارهی تغییرات اقلیمی و سرمایهگذاری اعلام میکند: «فکر نمیکنم بخواهیم محیط زیست از دست برود.» او و همکارانش از پیشنهاد دختر وی که از او میخواهد برای جبران خرابکاریِ بزرگی که جهان کنونی بدان سوی پیش میرود، اقدام کند برانگیخته گشته و کمر به این کار بستهاند.
سایت خبرنامه دانشجویان ایران، اخیرا سایت ppt.ir و قابلیتهای آن را به عنوان یک پیشنهاد کاربردی برای دانشجویان معرفی کرده است (البته هماکنون که این خبر را در سایت منتشر میکنیم، امکانات بیشتری -نظیر امبدکد- به سایت اضافه شده و محتوای سایت نیز با همکاری مخاطبین چند برابر افزایش پیدا کرده است). برخی از عباراتی …
مارتین ویلنوو فیلمساز، درباره ” مارس و آوریل” ، درباره نمایشی کانادایى علمى و تخیلى و غیرعادى صحبت مىکند که در واقع بدون پول ساخت. در یک سخنرانى جذاب، او روشهاى متنوعى را شرح مىدهد که بواسطه آن توانست در تولید این نسخه نوآورانه و بینظیر از آینده بر اجبارهاى مالى و تدارکاتى غلبه کند.
0 دیدگاه برای “آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.