وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای آشپزی خود را در آغوش بگیریم و دنیا را با غذاهایی که هر روز آماده میکنیم دگرگون کنیم.
آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟
۳ مهر ۱۳۹۷وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای …
نوشتههای مرتبط:
ایرینا کاروا مسائل زیست شناسی را به زبان ریاضیات و بالعکس ترجمه میکند. او مدلهای ریاضی مینویسد که حرکات سرطان را توصیف میکنند، تا از این طریق داروهای جدید موثری برای تومورهای سرطانی کشف کند. کاروا میگوید: قدرت و زیبایی مدلسازی ریاضی، در این مسئله نهفته است که این نوع مدل سازی باعث میشود بصورت …
در سال ۲۰۱۴، به عنوان یک پزشک تازه آموزش دیده، سوکا ماسز تصمیم به انجام یکی از سختترین کارها را در جهان گرفت: درمان بیماران بشدت آلوده در اوج شیوع ابولا در لیبریا. در این سخنرانی عاطفی، او جزئیات چیزی که در خط مقدم بحران دیده را بازگو میکند و چالشها و شکستهایی را آشکار …
تحقیقات دکتر ساواج – رامباف بر روی میمون های بنوبو، که می توانند صحبت کردن انسان را درک کنند و کارهای انسان را با مشاهده یاد بگیرند، این سوال را برای شنوندگان مطرح می کند که چه مقدار از تفاوتهای بین گونه ها ناشی از زیست شناسی و چه مقدار متاثر از محیط و فرهنگی …
0 دیدگاه برای “آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.