آشپزی، سایر، فیلم ارائه‌های جذاب

آیا غذای خانگی می‌تواند دنیا را عوض کند؟

۳ مهر ۱۳۹۷

وقتی گاستون آکوریو در سال‌های ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمی‌کرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما می‌خواهد که ریشه‌های …

وقتی گاستون آکوریو در سال‌های ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمی‌کرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما می‌خواهد که ریشه‌های آشپزی خود را در آغوش بگیریم و دنیا را با غذاهایی که هر روز آماده می‌کنیم دگرگون کنیم.

0 دیدگاه برای “آیا غذای خانگی می‌تواند دنیا را عوض کند؟”

دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.

اولین دیدگاه را برای “آیا غذای خانگی می‌تواند دنیا را عوض کند؟” بنویسید.

نوشته‌های مرتبط:

فروش و بازاریابی

چین آزمایشگاه عظیمی از نو‌آوری است، این را آنجلا ونگ، متخصص در خرده فروشی می‌گوید و در این آزمایشگاه، همه چیز روی تلفن‌های مردم اتفاق می‌افتد. پانصد میلیون مصرف کننده چینی — معادل جمعیت آمریکا، انگلیس و آلمان روی هم — مداوماً خرید‌هایشان را از طریق شبکه تلفن همراه انجام می‌دهند، حتی در فروشگاه‌های معمولی …

علوم مهندسی

ونیز ایتالیا در حال غرق شدن است. برای نجات آن، راشل آرمسترانگ می گوید که ما باید سازه هایی ساخته شده از مصالح بی اثر را پرورش دهیم و سازه ای را بسازیم که خودش رشد می کند. او ماده ای نه چندان زنده را پشنهاد می کند که ترمیم های خودش را انجام می …

علوم اجتماعی و جامعه‌شناسی

در یک سخنرانی کوتاه و خوشبینانه در TED2009، پیت الکورن دورنمایی را از جهان دو قرن بعد با ما در میان می گذارد — زمانی که کاهش جمعیت و افزایش فرصت ها، غلط بودن نظر مالتوس را نشان خواهد داد.