خوراکیها چطور جهان ما را شکل میدهند
۱۰ آبان ۱۳۹۷هر روز، در شهری به وسعت لندن، ۳۰ میلیون وعده خوراکی سرو میشود. اما این همه خوراکی از کجا میآید؟ کارولین استیل مهندس معمار معجزه روزانه تغذیه یک شهر را به بحث میگذارد و نشان میدهد چطور مسیرهای خوراکی باستانی دنیای نوین را شکل دادند.
نوشتههای مرتبط:
ساختمانهای مدرن با پنجرههایی از زمین تا سقف دارای پنجره هستند منظرههای زیبایی را می آفرینند، اما به انرژی بسیار زیادی برای خنک شدن نیاز دارند. دوریس کیم سونگ بر روی ترمو-بایمتال ها کار می کند، مواد هوشمندی که مانند پوست انسان عمل می کنند، متحرک و حساس، و می توانند در یک اتاق در …
ونیز ایتالیا در حال غرق شدن است. برای نجات آن، راشل آرمسترانگ می گوید که ما باید سازه هایی ساخته شده از مصالح بی اثر را پرورش دهیم و سازه ای را بسازیم که خودش رشد می کند. او ماده ای نه چندان زنده را پشنهاد می کند که ترمیم های خودش را انجام می …
تحلیلگرِ شغل، دن پینک، معمای ایجاد انگیزه را برسی می کند. او با حقیقتی شروع می کند که دانشمندان علوم اجتماعی از آن اطلاع دارند ولی بیشتر مدیران آن را نمی دانند: پاداش های سنتی همیشه آنقدر که ما فکر می کنیم مؤثر نیستند. به داستان ها روشنگر — و شاید راه پیشرفتِ — او …












0 دیدگاه برای “خوراکیها چطور جهان ما را شکل میدهند”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.