خوراکیها چطور جهان ما را شکل میدهند
۱۰ آبان ۱۳۹۷هر روز، در شهری به وسعت لندن، ۳۰ میلیون وعده خوراکی سرو میشود. اما این همه خوراکی از کجا میآید؟ کارولین استیل مهندس معمار معجزه روزانه تغذیه یک شهر را به بحث میگذارد و نشان میدهد چطور مسیرهای خوراکی باستانی دنیای نوین را شکل دادند.
نوشتههای مرتبط:
طرفدار حیوانات، نلی مک کی، برای یک سگ گرانقدر یک ستایشی پر درخشش را می خواند. او پیشنهاد می کند ما هم همین کار رو انجام بدیم:” به محل نگهداری حیوانات گمشده برو/ و برای خودت یک سگ شکاری پیدا کن/اون رو با این کار مفتخر کن/چونکه این همون چیزیه که اون سگ لایقشه.”
دنیل لیبسکیند از ایده های بسیار بزرگی بهره می گیرد. در اینجا , او ۱۷ عبارت را که زیربنای دید او نسبت به معماری را تشکیل می دهد با ما در میان می گذارد — خام , پر مخاطره , احساساتی , تندرو — ,و اینها الهام بخش هر روند جسور خلاقانه ای هستند.
پاتریشیا بورخات – فیزیکدان – دو مورد جدید از مواد اولیه جهان را برای ما روشن می کند: ماده تاریک و انرژی تاریک. این دو که روی هم رفته بیش از ۹۶ درصد آنچه در جهان وجود دارد را می سازند، قابل اندازه گیری یا مشاهده مستقیم نیستند ولی تاثیرشان در دنیا بسیار زیاد است.











0 دیدگاه برای “خوراکیها چطور جهان ما را شکل میدهند”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.