آشپزی، سایر، فیلم ارائه‌های جذاب

آیا غذای خانگی می‌تواند دنیا را عوض کند؟

۳ مهر ۱۳۹۷

وقتی گاستون آکوریو در سال‌های ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمی‌کرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما می‌خواهد که ریشه‌های …

وقتی گاستون آکوریو در سال‌های ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمی‌کرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما می‌خواهد که ریشه‌های آشپزی خود را در آغوش بگیریم و دنیا را با غذاهایی که هر روز آماده می‌کنیم دگرگون کنیم.

0 دیدگاه برای “آیا غذای خانگی می‌تواند دنیا را عوض کند؟”

دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.

اولین دیدگاه را برای “آیا غذای خانگی می‌تواند دنیا را عوض کند؟” بنویسید.

نوشته‌های مرتبط:

علوم پایه

“جاناتان دروری” ، در سخنرانی کوتاهش در تد TED U در سال ۲۰۰۹، ما را به حفظ تنوع زیستی — یک به یک دانه ها– تشویق می کند. با خاطر نشان کردن اینکه گیاهان حامی زندگی انسانها هستند، او تصویری از “بانک دانۀ میلینیوم” ( Millennium Seed Bank) را با ما در میان گذاشت. بانکی …

سایر

اقتصاددان متخصص در اقتصاد رفتاری و نویسندهٔ کتاب «به طور قابل پیش بینی نامعقول»، دَن آریلی، با استفاده از خطاهای دید کلاسیک و یافته های ضد شهودی (و گاه متحیرکنندهٔ) تحقیقاتش نشان می دهد که ما آنقدری که فکر می کنیم در زمان تصمیم گیری معقول نیستیم.

تکنولوژی

خودروهای هیبرید را فراموش کنید — «شی آقاسی» می گوید تنها راه چاره ی ما برای حذف آلاینده ها خودروهای برقی هستند. شرکت او به نام Better Place «جایی بهتر» برنامه بلندپروازانه ای برای بی نیاز کردن کشورها از نفت تا سال ۲۰۲۰ دارد.