وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای آشپزی خود را در آغوش بگیریم و دنیا را با غذاهایی که هر روز آماده میکنیم دگرگون کنیم.
آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟
۳ مهر ۱۳۹۷وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای …
نوشتههای مرتبط:
جین گودآل حلقه مفقوده رو پیدا نکرده، ولی از همه بیشتر بهش نزدیک شده. او که کارش بررسی و تحقیق درباره انسان های نخستینه میگه واقعیترین فرق بین انسانها و شامپانزهها زبان پیچیده ما انسانهاست. او از ما میخواد که برای تغییر دنیا از این ابزار قوی استفاده کنیم.
آدام گروسر درباره پروژه ساختن یخچال بدون برق و استفاده از این دستگاه مهم در روستاهاو کلینیکهای سراسر دنیا صحبت میکند.با تغییر و اصلاح برخی از فناوریهای قدیمی، او به یک سیستم دست یافته است.
استفن لاولر از مایکروسافت گشتى گردبادگونه در «زمین مجازی» ارائه می کند، حرکت کردن رو به بالا، پایین و از میان نماهاى شهرى فوق ماورایى آن با شناورى خیره کننده، شاهکارى برجسته که مقادیر متناوبى از داده را براى آوردن به مرکز ایجاب مى کند.
0 دیدگاه برای “آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.