وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای آشپزی خود را در آغوش بگیریم و دنیا را با غذاهایی که هر روز آماده میکنیم دگرگون کنیم.
آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟
۳ مهر ۱۳۹۷وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای …
نوشتههای مرتبط:
“جاناتان دروری” ، در سخنرانی کوتاهش در تد TED U در سال ۲۰۰۹، ما را به حفظ تنوع زیستی — یک به یک دانه ها– تشویق می کند. با خاطر نشان کردن اینکه گیاهان حامی زندگی انسانها هستند، او تصویری از “بانک دانۀ میلینیوم” ( Millennium Seed Bank) را با ما در میان گذاشت. بانکی …
اقتصاددان متخصص در اقتصاد رفتاری و نویسندهٔ کتاب «به طور قابل پیش بینی نامعقول»، دَن آریلی، با استفاده از خطاهای دید کلاسیک و یافته های ضد شهودی (و گاه متحیرکنندهٔ) تحقیقاتش نشان می دهد که ما آنقدری که فکر می کنیم در زمان تصمیم گیری معقول نیستیم.
خودروهای هیبرید را فراموش کنید — «شی آقاسی» می گوید تنها راه چاره ی ما برای حذف آلاینده ها خودروهای برقی هستند. شرکت او به نام Better Place «جایی بهتر» برنامه بلندپروازانه ای برای بی نیاز کردن کشورها از نفت تا سال ۲۰۲۰ دارد.








0 دیدگاه برای “آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.