وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای آشپزی خود را در آغوش بگیریم و دنیا را با غذاهایی که هر روز آماده میکنیم دگرگون کنیم.
آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟
۳ مهر ۱۳۹۷وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای …
نوشتههای مرتبط:
پاورپوینت این امکان را در اختیار شما قرار می دهد که کلیپی را بر روی یک اسلاید قرار داده و در هنگام ارایه پخش کنید. پخش ویدیو یا کلیپ در هنگام نمایش یکی از بهترین شیوه ها برای علاقمند کردن مخاطبانتان به موضوع است. جالب است بدانید که شما حتی امکان ویرایش و شخصیسازی کلیپها …
حس کردن انگیزه ها، باورها، احساسات در برابر عزیزان و غریبه ها استعداد طبیعی انسانهاست. اما چگونه ما اونها انجام می دهیم؟ اینجا، ربکا ساکس تحقیقات آزمایشگاهی خیلی جالبی رو با ما درمیان خواهد گذاشت، که نشون میده مغز چگونه راجع به افکار دیگران فکر و درباره کارهاشون قضاوت می کنه.
تحلیلگرِ شغل، دن پینک، معمای ایجاد انگیزه را برسی می کند. او با حقیقتی شروع می کند که دانشمندان علوم اجتماعی از آن اطلاع دارند ولی بیشتر مدیران آن را نمی دانند: پاداش های سنتی همیشه آنقدر که ما فکر می کنیم مؤثر نیستند. به داستان ها روشنگر — و شاید راه پیشرفتِ — او …
0 دیدگاه برای “آیا غذای خانگی میتواند دنیا را عوض کند؟”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.