مالکوم گلادول در سس اسپاگتی
۲۸ مهر ۱۳۹۷نویسنده مطرح مالکوم گلادول به صنعت غذایی که به دنبال سس اسپاگتی کامل هست وارد می شود و در خصوص ماهیت انتخاب و خوشبختی، یک بحث بزرگتری را شکل می دهد.
نوشتههای مرتبط:
بیل گراس، موسس Idealab، از زندگی خود به عنوان یک مخترع می گوید. وی در ابتدا دربارۀ شرکت فروش نقشه ها و کیت های انرژی خورشیدی خود در دوران دبیرستان صحبت می کند. در این ویدئو دربارۀ یک سیستم پیشگام سلولهای خورشیدی و چند پرسش بی پاسخ، مطالبی می آموزید.
نیل توروک، فیزیکدان، در هنگام دریافت جایزه TED از جوانان با استعداد آفریقایی صحبت می کند که از فرصت ها محروم بوده اند. با آزاد کردن و پروراندن پتانسیل خلاق این قاره می توانیم در آینده آفریقا تغییری ایجاد کنیم.
آلن راسل در رشته طب احیا تحصیل کرده است — یک راه نو در باره تفکر در مورد بیماری و جراحت ،استفاده از روشی است که به جسم پیامی داده شود تا خودش را دوباره بسازد.
0 دیدگاه برای “مالکوم گلادول در سس اسپاگتی”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.