مالکوم گلادول در سس اسپاگتی
۲۸ مهر ۱۳۹۷نویسنده مطرح مالکوم گلادول به صنعت غذایی که به دنبال سس اسپاگتی کامل هست وارد می شود و در خصوص ماهیت انتخاب و خوشبختی، یک بحث بزرگتری را شکل می دهد.
نوشتههای مرتبط:
مونالیزا یکی از شناختهشدهترین چهرهها در این سیاره است. اما میتونید تصویری از لئوناردو داوینچی را تشخیص دهید؟ زیگفرید ولدهک تصویرگر تعدادی از راهکارهای فکری تجزیه تحلیل تصویر را برای پیداکردن آنچه او باور دارد چهره حقیقی لئوناردو میباشد، بکار گرفته است.
در سال۱۹۶۳، ژاک کوستو ۳۰ روز را در آزمایشگاه دریایی واقع در کف دریای قرمز گذراند و رکورد جهانی را در این زمینه ثبت کرد. این تابستان نوه او یعنی فابین کوستو این رکورد را شکست، کوستو جوان ۳۱ روز در آکواریس زندگی کرد،آزمایشگاه دریایی که حدود ۱۵ کیلومتر دورتر از ساحل فلوریدا واقع شده …
همیشه کسانی هستند که از معلم ریاضی می پرسند، «آیا من از حسابان در زندگی روزمره استفاده خواهم کرد؟» و آرتور بنجامین پاسخ می دهد: برای اکثر ما خیر. او پیشنهاد جسورانه ای را جلو می کشد که چگونه می توان آموزش ریاضیات را با عصر دیجیتال هماهنگ کرد.













0 دیدگاه برای “مالکوم گلادول در سس اسپاگتی”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.