گرما و حکمت خانههای خشتی
۱۴ مهر ۱۳۹۷آنا هرینگر، معمار، میگوید:«منابع زیادی وجود دارد که طبیعت به صورت رایگان در اختیار ما قرار داده است- فقط باید از حس خود برای دیدن آنها و از خلاقیت خود برای بهرهمندی از آنها استفاده کنیم.» هرینگر از مصالح سنتی مانند گِل و بامبو برای ساخت سازه از چین تا سوئیس، بنگلادش و در دوردستها …
نوشتههای مرتبط:
اقتصاددان متخصص در اقتصاد رفتاری و نویسندهٔ کتاب «به طور قابل پیش بینی نامعقول»، دَن آریلی، با استفاده از خطاهای دید کلاسیک و یافته های ضد شهودی (و گاه متحیرکنندهٔ) تحقیقاتش نشان می دهد که ما آنقدری که فکر می کنیم در زمان تصمیم گیری معقول نیستیم.
با یک خاک بردار گرد و خاکی، تعدادی ماژیک علامت گذاری ژاپنی، و به همراه تعدادی دانشجو، دبرا گوردن، در جستجوی کلیدهای فهم سیستم های پیچیده، به کاوش درباره ی کلونی های مورچه ها در صحرای آریزونا می پردازد.
اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.












0 دیدگاه برای “گرما و حکمت خانههای خشتی”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.