آشپزی، سایر، فیلم ارائه‌های جذاب

هومارو کانتو و بن روچ ‏:‏ آشپزی مانند کیمیاگری

۵ مهر ۱۳۹۷

هومارو کانتو و بن روچ مدیر “موتو”،‏ از یک رستوران در شیکاگو آمدند که راه های جدید طبخ و خوردن غذاها را امتحان کنند. ولی در ورای تفریح و تبدیل طعم ها، آن ها یک هدف جدی دارند: آیا ما می توانیم از تکنولوژی جدید غذایی به خوبی استفاده کنیم؟

هومارو کانتو و بن روچ مدیر “موتو”،‏ از یک رستوران در شیکاگو آمدند که راه های جدید طبخ و خوردن غذاها را امتحان کنند. ولی در ورای تفریح و تبدیل طعم ها، آن ها یک هدف جدی دارند: آیا ما می توانیم از تکنولوژی جدید غذایی به خوبی استفاده کنیم؟

0 دیدگاه برای “هومارو کانتو و بن روچ ‏:‏ آشپزی مانند کیمیاگری”

دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.

اولین دیدگاه را برای “هومارو کانتو و بن روچ ‏:‏ آشپزی مانند کیمیاگری” بنویسید.

نوشته‌های مرتبط:

علوم پایه

اقیانوس شناس پنی چیشلم یک موجود کوچک شگفت انگیز را به ما معرفی می‌کند: پروکلروکوکوس، فراوان ترین فتوسنتزکننده در این سیاره است. یک میکروب دریایی که برای میلیون‌ها سال وجود داشته است، پروکلروکوکوس تا اواسط دهه ۱۹۸۰ کشف نشده بود — اما کد ژنتیکی باستانی آن ممکن است سرنخ هایی را برای چگونگی کاهش وابستگی ما …

بیماری‌ها

باکتری های مقاوم نسبت به دارو حتی توی عالی ترین بیمارستان ها کشنده اند. ولی الان عفونت های شدید مثل استافیلوکوکوس و آنتراکس می تونند به عنوان یه تعجب باشند. کری مولیس برنده ی جایزه ی نوبل شیمی، کسی که شاهد مرگ دوستش بود وقتی که قوی ترین آنتی بایوتیک ها هم ناموفق بودن، از …

بیماری‌ها

بررسی بیماریهای عصبی در مقیاس جهانی