هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری
۵ مهر ۱۳۹۷هومارو کانتو و بن روچ مدیر “موتو”، از یک رستوران در شیکاگو آمدند که راه های جدید طبخ و خوردن غذاها را امتحان کنند. ولی در ورای تفریح و تبدیل طعم ها، آن ها یک هدف جدی دارند: آیا ما می توانیم از تکنولوژی جدید غذایی به خوبی استفاده کنیم؟
نوشتههای مرتبط:
وقتی گاستون آکوریو در سالهای ۱۹۹۰ میلادی رستوران خود «آسترید و گاستون» که حالا شهرت جهانی یافته را باز کرد، هیچ کس فکر نمیکرد او غذای خانگی پرویی که با آن بزرگ شده را به آشپزی لوکس ارتقا دهد. نزدیک سی سال و یک حرفه پر داستان بعد، آشپز از باقی ما میخواهد که ریشههای …
هنگامیکه اسلایدهای خود را به طور معمولی ذخیره میکنیم در حقیقت فایلی با پسوند ppt ایجاد کردهایم ، از خصوصیات این نوع فایلها این است که هنگام اجرا حتما باید برنامهی PowerPoint روی سیستم موجود باشد و فایل ذخیره شده در برنامهی اصلی باز میشود و زمانی که بخواهیم فایل خود را ویرایش کنیم از …
دیمون هوروویتس فلسفه را از طریق پروژه دانشگاه زندان آموزش میدهد، آوردن کلاس در سطح کالج برای زندانیان در زندان ایالتی سن کوئنتین . در این بحث کوتاه قدرتمند، او داستانی از برخورد با درست و غلط که به سرعت شخصی میشود را بیان میکند.
0 دیدگاه برای “هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.