هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری
۵ مهر ۱۳۹۷هومارو کانتو و بن روچ مدیر “موتو”، از یک رستوران در شیکاگو آمدند که راه های جدید طبخ و خوردن غذاها را امتحان کنند. ولی در ورای تفریح و تبدیل طعم ها، آن ها یک هدف جدی دارند: آیا ما می توانیم از تکنولوژی جدید غذایی به خوبی استفاده کنیم؟
نوشتههای مرتبط:
جراح و مخترع، کاترین موهر تاریخ جراحی و داروهای ضد درد و ضد عفونت مربوط به جراحی را مرور می کند و سپس چند نمونه از آخرین وسایل مورد استفاده در جراحی با برش های بسیار ظریف را نمایش می دهد. اعمال فوق با استفاده از دستان ربات های بسیار ظریف انجام می شود. بسیار …
تئؤجانسن٬ هنرمند٬ موجودات شگفت انگیز جنبشی ای را نشان میدهد که از لوله های پلاستیک و شیشه های لیموناد ساخته شده اند. این موجودات به طوری طراحی شده اند که بتوانند حرکت کنند — و حتی به تنهائی زنده بمانند.
از هر پنج زن در ایالات متحده آمریکا یک زن فرزند بیولوژیک نخواهد داشت و کریستن رایتر یکی از آنهاست. از وقتی سناش کم بود، میدانست نمیخواهد بچهدار شود، علیرغم اصرار خیلی از افراد (از جمله پزشکاش) که به او گفت نظرش عوض خواهد شد. در این صحبت تاثیرگذار، او داستاناش برای تلاش در نابارور …












0 دیدگاه برای “هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.