آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار
۳ مهر ۱۳۹۷اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.
نوشتههای مرتبط:
الیزابت گیلبرت از انتظارات ناممکنی که ما از هنرمندان و نوابغ داریم می گوید و پیشنهاد می کند که که منشاء هنر هنرمند و نبوغ نابغه را خودش ندانیم بلکه آنها را متصل به منبعی خارج از خود بدانیم. این سخنرانی جذاب، شخصی و خیلی تاثیر گذار است.
در یک برنامه پر هیجان، جادوگر ریاضی، آرتور بنجامین با گروهی دارای ماشین حساب برای به توان دو رساندن اعداد ۳ رقمی مسابقه می دهد، یک محاسبه بزرگ ذهنی دیگر انجام می دهد و چند تولد حدس می زند. چطوری این ها را انجام می دهد؟ به شما خواهد گفت.
کشوری را تصور کنید با نیروی فراوان –نفت، گاز، آفتاب، باد و پول — که فاقد یک عامل حیاتی برای زندگی است: آب. مهندس زیرساخت، فهد الاتّیه در مورد روش هایی صحبت می کند که از طریق آن ملت کوچک خاورمیانه ای قطر، منابع آب خود را فراهم می کند













0 دیدگاه برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.