آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار
۳ مهر ۱۳۹۷اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.
نوشتههای مرتبط:
بعنوان تکنسین فوریتهای پزشکی در آمبولانس بیتالمقدس، الی بیر تشخیص داد که گیر افتادن در ترافیک شهر، باعث میشود که اغلب برای کمک رسانی خیلی دیر برسند. بنابراین گروهی را از داوطلبان تکنسینهای فوریتهای پزشکی تشکیل داد–خیلی از آنها با پای پیاده– که حاضر بودند دست از کار برداشته و با عجله خود را برای …
فیلسوف صاحب نام دن دنت، این ایده را مطرح می کند که نه تنها ما از هوشیاری خود درک درستی نداریم بلکه ذهن ما در خیلی از موارد فعالانه ما را گمراه می کند.
پاورپوینت در دوران خود طراحیهای بدتری را نسبت به دیگر ابزارهای دیجیتال در طول تاریخ به جز نقاشی (Paint) مایکروسافت تولید کرده است. در این پست ما با ده نکته فوق کاربردی برای طراحی بهتر و ماهرانهتر ارائهها، به مشکل همهگیر طراحی بد ارائه خواهیم پرداخت. در این زمینه پیشنهاد میکنم از طرحها و قالبهای …
0 دیدگاه برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.