علوم پایه، فیلم ارائه‌های جذاب، محیط زیست و زیست‌شناسی

آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار

۳ مهر ۱۳۹۷

اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.

اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.

0 دیدگاه برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار”

دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.

اولین دیدگاه را برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار” بنویسید.

نوشته‌های مرتبط:

روانشناسی و روانپزشکی

اوبری د گری پژوهشگر کمبریج دلیل می آورد که سالمندی صرفاً یک مرض است– و از نوع قابل درمان. انسانها اساساً به هفت طریق سالخوده می شوند که تماماً قابل پیشگیری است.

بیماری‌ها

اِمیلی آستِر (Emily Oster) آمار ایدز در آفریقا رو از دیدگاه اقتصادی از نو تجزیه و تحلیل میکند و به این نتیجهً حیرت آور می رسد که همهً چیزهایی رو که ما دربارهً شیوع HIV در این قاره می دانیم اشتباه است.

علوم پایه

پژوهشگر اسطوره‌ای شامپانزه‌ها، جین گودال، درباره‌ی تاکِیر و پروژه‌های مشترکش سخنرانی می‌کند، پروژه‌هایی که به مردم کمک می‌کند تا بتوانند در شهرهای آفریقا که به طور دیوانه‌آسایی در حال رشد هستند، در کنار حیوانات در معرض تهدید زندگی کنند.