آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار
۳ مهر ۱۳۹۷اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.
نوشتههای مرتبط:
دین کامن مخترع این دست مصنوعی را که خودش به درخواست وزارت دفاع آمریکا ساخته است نمایش می دهد. تعهد او برای استفاده از تکنولوژی برای حل مسائل در حال احترام به روح انسانی از این واضح تر نبوده است.
همه ما باعث تغییر در زندگی کسی شدیم — معمولا” بدون اینکه به آن واقف باشیم. در این سخنرانی بامزه، “درو دادلی”از همگی ما می خواهد که رهبری را بعنوان کاری روزانه در جهت بهبود زندگی یکدیگر ارج بگذاریم.
برای خارجی ها سخت است که حرف زدن زبان چینی را یادبگیرند.اما ممکن است که یادگیری خواندن خط زیبای چینی که اغلب نوشتن آن پیچیده است، آسان تر باشد. شاولان روشی یادگیری ساده ای برای شناخت علائم نگارشى و ایده پشت آنها برمی گزیند – ساختن خطوط از چند فرم ساده به مفاهیم پیچیده تر. …
0 دیدگاه برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.