آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار
۳ مهر ۱۳۹۷اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.
نوشتههای مرتبط:
نویسنده و متخصص اعصاب، آلیور سَکس، توجه ما را به سندرمِ چارلز بُنِه جلب مینماید — پدیده ای که طی آن اشخاص با اختلالات بینائی، توهماتی را به طور واضح تجربه میکنند. او تجربیاتِ بیماران خود را با جزئیاتی دلگرم کننده توصیف میکند که سبب می شود آشنایی بیشتری با ریشه های این پدیده که …
چگونه گزارشات مربوط به زنان را بیان می کنید؟ از زنان بخواهید تا آنها را بگویند. مگان کامیریک نشان می دهد که چگونه رسانه های خبری زنان را به عنوان گزارشگر و یا منابع خبری دست کم می گیرند، و به همین دلیل گزارشات را ناقص بیان می کنند.
استیون پینکر در معرفی کتاب خود « مواد تفکر » ، نگاهی دارد به زبان و نقش آن در بیان آنچه که در ذهن ما می گذرد و اینکه چگونه واژه هایی که ما برای گفتگو کردن بر می گزینیم بیش از آنچه که ما درک می کنیم پیام منتقل می کنند.









0 دیدگاه برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.