پزشکی و سلامت، تغذیه، فیلم ارائه‌های جذاب

اَن کوپر از نهار مـدرسه حرف می‌زند

۴ آبان ۱۳۹۷

در یک سخنرانی در کنفرانس ای جی در سال ۲۰۰۷، اَن کوپِر «اصلاحگر اصول ناهار» از تحولی که در روش تغذیه دانش‌آموزان در مدارس در حال شکل گیری است سخن می‌گوید — تحولی که می‌تواند منجر به استفاده از غذاهای محلی، فصلی، و حتی یادگیری نحوه تغذیه و روش‌های زیست‌محیطی تهیه غذا شود.

در یک سخنرانی در کنفرانس ای جی در سال ۲۰۰۷، اَن کوپِر «اصلاحگر اصول ناهار» از تحولی که در روش تغذیه دانش‌آموزان در مدارس در حال شکل گیری است سخن می‌گوید — تحولی که می‌تواند منجر به استفاده از غذاهای محلی، فصلی، و حتی یادگیری نحوه تغذیه و روش‌های زیست‌محیطی تهیه غذا شود.

0 دیدگاه برای “اَن کوپر از نهار مـدرسه حرف می‌زند”

دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.

اولین دیدگاه را برای “اَن کوپر از نهار مـدرسه حرف می‌زند” بنویسید.

نوشته‌های مرتبط:

صنایع غذایی

تا سال ۲۰۵۰، ۱۰۰ میلیارد حیوان اهلی برای تولید گوشت، لبنیات، تخم مرغ و چرم جمعیت جهان مورد نیاز خواهد بود. نگهداری از این تعداد دام، آسیب جبران ناپذیری به زمین وارد خواهد ساخت. اگر راه متفاوتی وجود داشته باشد چه؟ در این مکالمه‌ی روشنگرانه، بنیانگذار تولید بافت جانوری مصنوعی، اندریاس فورگاکس توضیح می دهد …

تکنولوژی

چاپ سه بعدی از اواخر دهه ۱۹۷۰، به طور کمال رشد یافته است؛ اسکایلر تیبیتز، در حال آفرینش گام بعدی است، که آن را چاپ سه بعدی می نامد، که بعد چهارم در آن زمان است. این تکنولوژی در حال ظهور، به ما اجازه می دهد اشکالی را بسازیم که می توانند خود را بازآرایی …

تکنولوژی

نمودارهای ری کورزوایل نشان می دهد که پیشرفت های سریع در فناوری در هر صورت تسریع می شود- چه در بحران اقتصادی باشیم چه نه. او از آخرین پروژه اش، دانشگاه تکینگی که برای مطالعه فناوری های آتی و هدایت آن به گونه ای که برای بشریت مفید باشد، پرده برمی دارد.