مالکوم گلادول در سس اسپاگتی
۲۸ مهر ۱۳۹۷نویسنده مطرح مالکوم گلادول به صنعت غذایی که به دنبال سس اسپاگتی کامل هست وارد می شود و در خصوص ماهیت انتخاب و خوشبختی، یک بحث بزرگتری را شکل می دهد.
نوشتههای مرتبط:
کمتر از ۱۰ ٪ از زباله های پلاستیکی بازیافت میشوند — در مقایسه با آن تقریبا ۹۰ ٪ از فلزات — این به دلیل مشکل بسیار پیچیده برای پیدا کردن و مرتب سازی انواع مختلف ( پلاستیک) است. مایک بیدل، که از این ضایعات ناراحت بود ، یک کارخانه ارزان و باور نکردنی با انرژی …
در مقالههای قبلی ۱۰۰ نکتهی طراحی اسلاید و ایدههایی برای ارائه ذکر شد در ادامه نکات بعدی را ذکر میکنیم: ۱۰۱. خود و نام تجاریتان را معرفی کنید Source در نمونههایی که برای این مقاله جمع آوری کردهام اکثر ارائهها بدون معرفی مولف یا نام تجاری یک راست سر اصل مطلب رفتهاند. معرفی خود و برندتان …
یک بعد از ظهر، کیس مولیکر فرصتی تحقیقاتی را به دست می آورد که کمتر پرنده شناسی است که آرزویش را داشته باشد: یک اردک در حال پرواز که محکم به ساختمان شیشه ای دفترش برخورد می کند، می میرد و سپس… چیزی که بعدا اتفاق می افتد زندگی او را تغییر می دهد. ( …









0 دیدگاه برای “مالکوم گلادول در سس اسپاگتی”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.