مالکوم گلادول در سس اسپاگتی
۲۸ مهر ۱۳۹۷نویسنده مطرح مالکوم گلادول به صنعت غذایی که به دنبال سس اسپاگتی کامل هست وارد می شود و در خصوص ماهیت انتخاب و خوشبختی، یک بحث بزرگتری را شکل می دهد.
نوشتههای مرتبط:
فعال اجتماعی و نویسنده، ایزابل آلنده در این سخنرانی در مورد زنان و آفریندندگی و روشنگری در مورد فمینیسم و البته در مورد اشتیاق صحبت می کند
«هر چیزی که ارزش دنبال کردن را دارد ما را مستلزم به رنج کشیدن می کند، فقط یک کمی» این را کریس برکارد عکاس موج سواری می گوید، همانطور که از دل مشغولی اش برای سردترین، طوفانی ترین و دور افتاده ترین سواحل در زمین می گوید. با عکسهای شگفت آور و داستانهایی از مکانهایی …
ما میشنویم که زنبورهای عسل در حال ناپدید شدن هستند. اما چه چیزی کلونی زنبوران عسل را آسیب پذیر کرده است؟ عکاس” آناند وارما”، در حیاط پشتی خانه اش و در مقابل دوربین، زنبورعسل پرورش می دهد تا ویژگیهای آنها را از نزدیک دریابد. این پروژه، که برای نشنال جئوگرافیک تهیه شده است، نگاهی اجمالی …
0 دیدگاه برای “مالکوم گلادول در سس اسپاگتی”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.