هر سال، جهان غذای کافی برای تغذیه نیم میلیارد نفر را به خاطر قارچ از دست میدهد، مخربترین عامل بیماریزا در گیاهان. متخصص قارچشناسی و همکار TED منا الغلید شرح میدهد چطور پیشرفتی قابل ملاحظه در درک ما از علامتهای مولکولی که قارچها برای حمله به گیاهان استفاده میکنند میتواند این تعامل را مختل کند — و محصول را نجات دهد.
قارچها چطور گیاهان را شناسایی (و آلوده) میکنند
۱۲ مهر ۱۳۹۷هر سال، جهان غذای کافی برای تغذیه نیم میلیارد نفر را به خاطر قارچ از دست میدهد، مخربترین عامل بیماریزا در گیاهان. متخصص قارچشناسی و همکار TED منا الغلید شرح میدهد چطور پیشرفتی قابل ملاحظه در درک ما از علامتهای مولکولی که قارچها برای حمله به گیاهان استفاده میکنند میتواند این تعامل را مختل کند …
نوشتههای مرتبط:
“ژاکلین نووگِرَتز اوج علاقه جهان به آفریقا و فقر رو تحسین کرده اما درباره یک روشِ جدید برای کمک به آفریقا متقاعد کننده صحبت می کند. “
در تد روتردام (TEDxRotterdam) قهرمان سوت زنی جهان، گیرت چاترو (Geert Chatrou) “النورا” آفریده ی هان هوف (Honhoff) را و سپس “روز زیبایی” ساخته ی خودش را اجرا می کند. در میان پرده جذابی، او درباره چگونگی رسیدن به این هنر گفتگو می کند.
اقتصاددان متخصص در اقتصاد رفتاری و نویسندهٔ کتاب «به طور قابل پیش بینی نامعقول»، دَن آریلی، با استفاده از خطاهای دید کلاسیک و یافته های ضد شهودی (و گاه متحیرکنندهٔ) تحقیقاتش نشان می دهد که ما آنقدری که فکر می کنیم در زمان تصمیم گیری معقول نیستیم.
0 دیدگاه برای “قارچها چطور گیاهان را شناسایی (و آلوده) میکنند”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.