هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری
۵ مهر ۱۳۹۷هومارو کانتو و بن روچ مدیر “موتو”، از یک رستوران در شیکاگو آمدند که راه های جدید طبخ و خوردن غذاها را امتحان کنند. ولی در ورای تفریح و تبدیل طعم ها، آن ها یک هدف جدی دارند: آیا ما می توانیم از تکنولوژی جدید غذایی به خوبی استفاده کنیم؟
نوشتههای مرتبط:
جیل هاینریث غواص غار است که به اکتشاف آبراههای پنهان زیرزمینی در سرتاسر زمین می پردازد. در همکاری با زیستشناسها، اقلیمشناسها و باستانشناسها، هاینریث پرده از عجایب اشکال حیاتی برمیدارد که در برخی از دورافتادهترین مکانهای زمین زندگی میکنند و به محققان کمک میکند تا تاریخ تغییرات اقلیمی را بررسی کنند. در این سخنرانی مختصر، …
دیوید گالو تصاویری شگفت انگیز از موجودات جالب دریا را نشان میدهد, شامل یک ده پای تغییر رنگ دهنده (یک اسپیداژ) , یک اختاپوس کاملا مستتر و نمایش نور یک ماهی که در اعماق تاریک اقیانوس زندگی میکند (و مثل نمایشگر میدان تایمز میماند).
هفته گذشته نکاتی عملی در باره ظاهر یک اسلاید برای ارائه عالی آوردیم، در این بخش به نکاتی اشاره میکنیم که با رعایت آن میتوان نتایج خیرهکنندهای ایجاد کرد، با ما همراه باشید. ۷- از bullet point درست استفاده کنید. این روشی عالی برای گفتن فهرست وار هر چیزی که نیاز دارید میباشد به گونهای که …












0 دیدگاه برای “هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.