هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری
۵ مهر ۱۳۹۷هومارو کانتو و بن روچ مدیر “موتو”، از یک رستوران در شیکاگو آمدند که راه های جدید طبخ و خوردن غذاها را امتحان کنند. ولی در ورای تفریح و تبدیل طعم ها، آن ها یک هدف جدی دارند: آیا ما می توانیم از تکنولوژی جدید غذایی به خوبی استفاده کنیم؟
نوشتههای مرتبط:
رنزو پیانو، معمار افسانهای- صاحب نبوغ موجود در ماوراء بناهای چشمگیری چون برج شارد لندن، مرکز پُمپیدو در پاریس و موزه جدید ویتنی برای هنر در شهر نیویورک، ما را به دیدار یک عمر دستاورد کاریاش میبرد. به یاری تصاویر شگرف، آقای پیانو میگوید معماری پاسخی است برای رویاها، آرزوها، و کمال مطلوب ما برای …
اخترشناسان اعتقاد دارند که همه ستاره ها در کهکشان، سیاره دارند، یک پنجم از آنها ممکن است قابل سکونت باشند. فقط ما نتوانسته ایم هیچ کدام از آنها را ببینیم. جرمی کاسدین و تیمش به دنبال تغییر این شرایط هستند با طراحی و مهندسی یک ابزار فوق العاده. یک صفحه ایجاد کننده سایه برای ستاره …
کلمانتین واماریا شش ساله بود هنگامی که جنگهای داخلی رواندا او و خواهرش را مجبور به فرار از خانه شان در کیگالی کرد و والدینشان و هر چیزی را که می شناختند رها کردند. در این بحث کاملا شخصی، او داستان این که چگونه به یک پناهنده مبدل شده، زندگی در کمپ های پناهندگان در …
0 دیدگاه برای “هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.