هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری
۵ مهر ۱۳۹۷هومارو کانتو و بن روچ مدیر “موتو”، از یک رستوران در شیکاگو آمدند که راه های جدید طبخ و خوردن غذاها را امتحان کنند. ولی در ورای تفریح و تبدیل طعم ها، آن ها یک هدف جدی دارند: آیا ما می توانیم از تکنولوژی جدید غذایی به خوبی استفاده کنیم؟
نوشتههای مرتبط:
سوزان بلکمور مِم ها را مورد مطالعه قرار می دهد. مم [Meme] یعنی ایده هایی که خودشان را از یک مغز به مغز دیگر کپی می کنند، درست مثل یک ویروس. در همین راه او یک ادعای جسورانه جدید نیز مطرح می نماید: انسان نوع جدیدی از مم تولید کرده است؛ که تِم [Teme] نام …
در مقالههای قبلی ۲۳ نکتهی طراحی و ایدههایی برای ارائه ذکر شد در ادامه نکات بعدی را ذکر میکنیم: ۲۴)سراسر ارائهی خود برای نشان دادن نکات از کد رنگ استفاده کنید اینجا نمونهی دیگری از ارائه است که در آن از رنگها برای سازماندهی نکات مدنظرخود استفاده میکنند. در این مورد، از ده رنگ مختلف برای نشان …
روزهایی را به یاد بیاورید که تلاش می کردید تا فقط یویویی را بچرخانید، و اگر واقعاً خیال انجام دادن حقه “walk the dog” را داشتید؟ پس هنوز چیزی ندیده اید. بلک، ژاپنی قهرمان جهانی یویو داستان الهام بخش یافتن شور و علاقه زندگیش را می گوید، همراه با اجرای فوق العاده ای که باعث …











0 دیدگاه برای “هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.