در سال ۲۰۰۳، دهکده ی بودروس فلسطین، یک مبارزه ی ده ماهه بی خشونتی را برای جلوگیری از ساختن دیوار حائل در میان درختان زیتون شان بپا کردند. آیا در موردش چیزی شنیدید؟ خیر. جولیا باکا، فیلمساز برزیلی از ما میپرسد که چرا ما فقط به اعمال پر خشونت بین اسرائیلیها و فلسطینیها توجه میکنیم و نه به رهبران بی خشونت که شاید روزی صلح را به آن منطقه بیاورند.
جولیا باکا: به اعمال بی خشونت توجه کنید
۴ مهر ۱۳۹۷در سال ۲۰۰۳، دهکده ی بودروس فلسطین، یک مبارزه ی ده ماهه بی خشونتی را برای جلوگیری از ساختن دیوار حائل در میان درختان زیتون شان بپا کردند. آیا در موردش چیزی شنیدید؟ خیر. جولیا باکا، فیلمساز برزیلی از ما میپرسد که چرا ما فقط به اعمال پر خشونت بین اسرائیلیها و فلسطینیها توجه میکنیم …
نوشتههای مرتبط:
در دنیایی که اطلاعات به آسانی در همه جا هست، ما میتوانیم هر چیزی را در هر زمان بدانیم. و این بصیرت توده ای، به گفته باب تورمن، دانش پژوه بودایی، اولین قدم برای رسیدن به بودای درونمان است.
“رائول میدون” ، گیتاریست و خواننده ، آهنگ های “همه” و “صلح در زمین” را در اجرای ۲۰۰۷ خود در TED می نوازد.
رابرت رایت با استفاده از زیست شناسی تکاملی و نظریه بازی ها توضیح می دهد چرا ما درکی طبیعی از قانون طلایی داریم (“آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند…”)، چرا بعضی اوقات این قانون را نادیده می گیریم و چرا امید است در آینده نزدیک، همه ما به قدری شفقت داشته …
0 دیدگاه برای “جولیا باکا: به اعمال بی خشونت توجه کنید”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.