آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار
۳ مهر ۱۳۹۷اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.
نوشتههای مرتبط:
نمود شخصی بخشی نانوشته از ارتباطات و مهارتهای ارائه شماست. هنگامی که در یک جمع در حال صحبت هستید، ممکن است در حال معرفی سازمان یا خودتان باشید اما در هر صورت این شما هستید که در خط مقدماید. این شما هستید که دیگری میبیند، این شما هستید که پیش از آنکه دهانتان را برای …
هنری مارکرام می گوید که بزودی معمای ذهن میتواند حل شود — بیماریهای روانی، حافظه، ادراک: آنها از نرونها و سیگنالهای الکتریکی ساخته شده اند، و او قصد دارد که به کمک یک سوپر کامپیوتر که تمامی ۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰سیناپس مغز را شبیه سازی میکند، آنها را درک کند.
بدن هر کدام از ما کاملا منحصر به فرد است، این خیلی هم عالیست تا زمانی که در مورد درمان بیماری صحبتی در میان نباشد، هنگامی که بدن افراد واکنشی متفاوت٬ اغلب غیر قابل پیشبینی را به یک درمان ثابت از خود نشان میدهد . نینا تندان که یک مهندس بافت است در مورد راه …










0 دیدگاه برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.