آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار
۳ مهر ۱۳۹۷اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.
نوشتههای مرتبط:
الیزابت گیلبرت زمانی یک “پیش خدمت شناخته نشده” بود که با نامه های ردّ به هم ریخته بود. و حال، در سایه موفقیت “بخور، دعا کن، عشق بورز،” دریافته خود را با خود قبلی اش می شناسد. گیلبرت با نگرشی زیبا نشان میدهد چرا موفقیت می تواند به اندازه شکست گمراه کننده باشد و راه …
ژرف لیکاتون، نمایند مجلس کنیا، صحبتش را با داستان فوق العاده تحصیلش شروع می کند، بعد مثالی در خصوص اینکه افریقا چگونه می تواند رشد کند مطرح می کند. پیغام امید او بسیار فوق العاده است.
با همراهی شما مخاطبان سایت، تعداد پاورپوینتهای ppt.ir ، به عدد ۱۰۰۰۰ رسید! با این حجم محتوا، هماکنون ppt.ir از لحاظ محتوایی شامل بیشتر از ۲۵۰ هزار اسلاید است و به یک مجموعهی محتوایی غنی تبدیل شده است. هماکنون با مشارکت مخاطبان ppt.ir، تعداد پاورپوینتهای سایت به سرعت در حال افزایش است. لازم به ذکر است …












0 دیدگاه برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.