آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار
۳ مهر ۱۳۹۷اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.
نوشتههای مرتبط:
ادوارد آسبورن ویلسون همزمان با دریافت جایزه TED خود در سال ۲۰۰۷، از جانب همه مخلوقات از ما تمنا میکند که بیشتر درباره زیستسپهرمان بیاموزیم و دایرهالمعارف شبکهای از همه دانش جهان درباره زندگی بسازیم.
نیت سیلور برای سوالات بحثبرانگیز دربارهی نژاد در سیاست پاسخهایی دارد. آیا در بعضی جاها، نژاد اوباما، به رایهایش ضربه زد؟ افسانه و آمار در این سخنرانی جذاب با هم در تضادند، و در پایان، به این بینش میرسیم که چهطور برنامه ریزی برای شهر، میتواند مدارا را ترویج دهد.
در TED2012، کارن باس فیلمساز، برخى فیلمهاى مربوط به طبیعت حیرت انگیز که براى بى بى سى و نشنال جئوگرافیک فیلمبردارى کرده است را به اشتراک مىگذارد. از جمله تصاویر کاملاً دست اول و تابحال به نمایش درنیامده از خفاش شهدخوار لب لولهاى، که به شیوهاى نسبتاً غیرمعمول تغذیه مىکند…
0 دیدگاه برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.