آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار
۳ مهر ۱۳۹۷اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.
نوشتههای مرتبط:
در این نمایش اسلاید جدید، که اولین نمایش آن بر تی.ای.دی. دات کام می باشد، آل گور شواهدی را نشان می دهد دال بر اینکه سرعت تغییر آب و هوا ممکن است بدتر از آنچه دانشمندان تخمین زده اند باشد. او ما را به عمل تشویق می کند.
در مطلب قبل گامهایی برای شما بر شمردیم که بتوانید در ارائه خود رایگیری کنید و از مشارکت حداکثری استفاده کنید در این بخش ادامه روند کار را توضیح خواهیم داد… گام۳: رایگیری خود را ایجاد کنید. زمانی که افزونه را هر نسخهای که استفاده میکنید، نصب کردید، آن را باز کنید. به منوی Insert …
“رائول میدون” ، گیتاریست و خواننده ، آهنگ های “همه” و “صلح در زمین” را در اجرای ۲۰۰۷ خود در TED می نوازد.
0 دیدگاه برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.