آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار
۳ مهر ۱۳۹۷اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.
نوشتههای مرتبط:
در منطقه ای در کلمبیا که زمانی تحت کنترل چریکها بوده ، نیکلاس نگروپونته، کلی لپ تاپ توزیع می کند و تد (TED ) در این سفر او را همراهی می کند. شریک او کیست؟ وزارت دفاع کلمبیا که بر این باور است که یک لپ تاپ به ازای هر کودک، یک نوع سرمایه گذاری …
آناند اگاراوالا BumpTop را ارایه میدهد, که یک برنامه کامپیوتری است که صفحه معمولی رایانه را به حد باشکوه و فوق العاده سه بعدی میکند، با تغیر دادن طرز کار با فایل ها و پوشه ها به یک محل بازی آزادانه با مدارک مچاله شده و دیوارهای پوشیده از یادداشت.
یکی از گروههای موسیقی افریقایی امریکایی (R&B) با نام “هفت ساز طبیعی” ارکستری با سازهای پرارزش که با نفس بینظیر خود، آواز پرواز کن عزیزم” را اجرا میکنند.
0 دیدگاه برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.