آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار
۳ مهر ۱۳۹۷اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.
نوشتههای مرتبط:
جانی لی نشان میدهد که چطور با استفاده از کنترل بازی های ویدئویی Wii ارزان میتوان یک تخته سفید دیجیتال، صفحه نمایش لمسی و یا یک بیننده سری سه بعدی ساخت.
اگر رنگ بنفش (ultra violet : منظور رنگ سال ۲۰۱۸ است) شاخصه ی طراحی مد امسال است پس به جرات میتوان گفت امسال مدهای جسورانهای خواهیم دید. با ورود به سال ۲۰۱۸ از همکاران و دوستان طراح خود خواستیم تا ایدههایشان را درباره ی مد سال با ما در میان بگذارند تا ما بتوانیم از …
گوش دادن به صداها می تونه هم خوشایند باشه هم ناخوشایند. جولین ترژر به ما نشون می ده چه طور صداها می تونن به چهار صورت بر ما اثر بذارن. به دقت گوش بدید تا نکته ی عجیبی در مورد محیط های کار باز شلوغ را بفهمید.










0 دیدگاه برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.